Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör júliusi programjai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. június 24.

Image A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek 2013. július havi programja, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt - alább olvasható el.

Tovább...
 
Júniusi Kavalkád a Bory-várban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. június 21.

Image A Fejér Megyei Szent György Kórház Újszülött, Csecsemő és Gyermekosztályának támogatására Júniusi Kavalkádot rendeznek a Máriavölgyben a hónap utolsó vasárnapján. A program fővédnöke dr. Cser-Palkovics András polgármester.

Tovább...
 
Ősbemutató a Múzeumok Éjszakáján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. június 21.

Image A Múzeumok Éjszakáján, június 22-én, szombaton mutatják be a Fehéredő múlt II. rész – „Uram, maradj velem!” című filmalkotást, amelyet Burján Zsigmond készített. A dokumentumfilmet a Városháza díszudvarán vetítik 21.00 órától, melyre mindenkit szeretettel várnak.

Tovább...
 
Múzeumok Éjszakája minden korosztálynak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. június 21.

Image Kiállítások, tárlatvezetések, filmbemutató, gyermek- és családi foglalkozások, koncertek egyaránt szerepelnek a Múzeumok Éjszakája székesfehérvári programjában. Az országos eseménysorozathoz ismét egyedülálló összeállítással csatlakozik a város. Szombaton délelőtt 10 óra és éjfél között igényes kulturális és szórakoztató programokkal várják a fiatalabb és az idősebb korosztályokat egyaránt.

Tovább...
 
Június 30-ig várják a pedagógusok intelmeit Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. június 19.

Image Még egy hétig, június 30-ig várják a ma fiataljaihoz szóló intelmeket a „Fogadj szót, fiam!” című pályázatra. Székesfehérvár Megyei Jogú Város és A Szabadművelődés Háza felhívással fordult a magyar anyanyelvű pedagógusokhoz azzal a céllal, hogy 2013-ban, Szent István halálának 975. évfordulóján, államalapító királyunkhoz hasonlóan fogalmazzák meg intelmeiket.

Tovább...
 
A HEGYALJA IGAZI ARCAINAK TÖBB JÁR, MINT ZENE Nyomtatás E-mail
Írta: Saliga Enikő   
2013. június 19.

Image Új helyszínekkel, minden korábbinál színesebb nappali programokkal, és megújult fesztiválterülettel nyit hét nap múlva a Borsodi Hegyalja Fesztivál. Több mint 200 fellépő, új beléptetőcsarnok, hajózható vízi tanösvény, új fesztiválbejárat, Hegy’ Főtér nyolcméteres Hegy’ Totemmel, adidas originals Street Art Park, extrém sport bemutatók és rekordkísérletek, Magyar Teátrum fesztiválszínház, nagyszínpad extrákkal, éjszakai rajzfilmvetítés, Cövek Rombár a kempingben, dedikálások és közönségtalálkozók, vezetett borkóstolók – mindez csupán néhány azok közül az újdonságok és nappali programok közül, amelyek a fesztiválozókat fogadják Tokajban.

Tovább...
 
Képeslapok Afganisztánból Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. június 19.
A Magyar Honvédség afganisztáni szerepvállalását mutatja be az az egyedülálló fotókiállítást, melyet pénteken délután nyitnak meg az Alba Plaza előtti téren. A szabadtéri vándortárlat egy hétig marad a városban.
Tovább...
 
Szent István nyomában  megjelent a Rubicon tematikus száma Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. június 18.

Ünnepélyes keretek között mutatták be a RUBICON történelmi magazin tematikus számát. A „Szent István nyomában – Fehérvár a magyar koronázóváros” címmel megjelent folyóiratot. A történelmi folyóiratot ingyen juttatják el minden székesfehérvári háztartásba a következő hetekben.

Tovább...
 
A klasszikus zene kiegészítői a Kaposfesten Nyomtatás E-mail
Írta: Balogh Máté   
2013. június 18.

Image 2013. augusztus 13-19. között negyedik alkalommal rendezik meg a világ immáron egyik legelismertebb, de még fiatalnak számító klasszikus zenei fesztiválját a Kaposfestet. A rendezvény kiegészítő programjai között egyedülálló képzőművészeti kiállításokon és gasztronómiai élménytúrákon vehetnek részt az érdeklődők.

Tovább...
 
Magyarok tündöklő csillaga  Szent István királyunk emlékezete Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2013. június 18.

Image A magyar koronázóváros, Székesfehérvár ad otthont a XLI. Országos Honismereti Akadémiának július 1-je és július 5-e között. A „Magyarok tündöklő csillaga” Szent István királyunk emlékezete című ötnapos programon az ország minden részéről és a határon túli területekről is érkeznek – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyen részt vett Róth Péter alpolgármester, Debreczeni-Droppán Béla, a Honismereti Szövetség elnöke és Bartha Éva, a Szövetség titkára

Tovább...
 
Fehérvár Feszt - seregszemle a helyi zenekaroknak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. június 12.

Image Harmadik alkalommal rendezik meg a Fehérvár Feszt című könnyűzenei koncertsorozatot június 14-15-én. Az első két évben egy-egy vendéglátóhelyen léptek fel a helyi zenekarok, most azonban „nyílt terepen”, a Sóstói Stadion parkolójában biztosítanak bemutatkozási lehetőséget a fehérvári, vagy városi kötődésű együtteseknek az Anti Playback és a No Wave koncertsorozatok keretében. A város Önkormányzata által is támogatott Fehérvár Fesztről sajtótájékoztató keretében számoltak be a szervezők.

Tovább...
 
<< Első < Előző 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4632 - 4642 / 6234